• fi
  • en
  • de

RHEAN KESÄ ON TÄYTTÄ JUHLAA!

Sataman Kahvilan aukioloajat talvi 2023

Sataman Kahvila avoinna 6.3 alkaen lauantai-sunnuntai klo 10–16

Jyväskylän Lutakon satama on viriili ja viihtyisä helmi aivan Jyväskylän keskustan kupeessa. Sataman Kahvilassa on tarjolla suolaista sekä makeaa ja tietysti kahvia. Kahvilassa on asiakkaiden käytettävissä veloituksetta wlan. Talvikaudella kahvilassa on vuokrattavana retkiluistimia, potkukelkkoja sekä lumikenkiä.

Tarjous min. 10 henkilön ryhmille 18,50 €/henkilö, sisältää retkiluistimet 2 tunniksi + joko kahvi, tee tai kaakao ja munkki. Tarjous on voimassa ennakkotilauksella myös arkipäivinä. Varaukset 040 070 6691.

Jyväskylän Sataman Kahvila palvelee satamassa kävijöitä, sekä vierasveneilijöitä aukioloaikoina.
Kahvilapalvelut satamassa anniskeluoikeuksin.

Kahvilassa on asiakkaiden käytettävissä veloituksetta wlan, kesällä valikoimaan kuuluu veneilytarvikkeita sekä polkupyörien vuokrausta.

Vierasveneilijöille on kesäkaudella käytössää rannan palvelutiloissa wc:t, suihkut, pyykkitupa sekä jätehuolto. Vierasveneilijöiden huoltolaiturissa on polttoaineen ja veden tankkaus, sekä septin ja pilssin tyhjennys.
Vierasvenepaikan hinta on 15 euroa/vrk. Vierasveneiden paikkaluvat maksetaan ja lunastetaan Sataman Kahvilasta. Paikkoja ei voi varata ennakkoon, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Tervetuloa Viihtymään!